Maatregelen kabinet nog verder aangescherpt

15 oktober 2020 13:30

Het kabinet heeft de maatregelen om verspreiding van het COVID-19 virus nog verder aangescherpt. Dit heeft gevolgen voor wedstrijden, trainingen en de Algemene Leden Vergadering (ALV).

Beste leden en volgers van VV Wijthmen,

Dinsdagavond heeft het kabinet de maatregelen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan verder aangescherpt. Voor ons als vereniging betekent dit kortweg dat de competitie voor in ieder geval 4 weken is stilgelegd en dat in deze periode alleen de jeugd tot en met 18 jaar mag trainen in groepsverband. De regels rondom het trainen worden op dit moment aangepast en zo snel mogelijk op de website geplaatst.
Verder wachten we nadere berichtgeving van de KNVB af om precies te weten wat de gevolgen voor ons zijn. Zodra hier meer duidelijkheid over is zullen we jullie via de website informeren. Meer informatie kun je vinden via de link van de KNVB en de link van het NOC/NSF.

Daarnaast zijn wij als bestuur aan het kijken wanneer en hoe we de jaarlijkse ALV moeten organiseren.
Een ALV op de traditionele eerste donderdag in november, dat is 5 november 2020, kan in ieder geval niet fysiek plaatsvinden. Misschien moeten wij de ALV op een later moment en / of digitaal organiseren.
Een digitale vergadering organiseren is niet ons dagelijks werk. Wij zijn op zoek naar leden of volgers die weten hoe je een vergadering voor een grote groep digitaal kunt houden, inclusief stemmogelijkheden, en ons daar in willen ondersteunen. Wil je ons helpen, neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Het bestuur van VV Wijthmen