Update maatregelen COVID-19

29 oktober 2020 15:45

Regels voor wedstrijden en trainingen

Beste leden en volgers van VV Wijthmen,

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van het kabinet om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan zijn de volgende regels van toepassing op wedstrijden en trainingen:

• Alle amateurcompetities zijn voor de komende vier weken stilgelegd.
    Vooralsnog zijn de eerstvolgende wedstrijden gepland op 21 november 2020, maar in het persmoment deze week werd al gezegd dat de maatregelen tot december gaan duren.
  • De kantine en kleed-/doucheruimtes blijven gesloten.
  • Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.
    Er is geen publiek toegestaan op de sportaccommodaties. Ouders mogen daarom niet naar de wedstrijden en trainingen kijken. Dus ‘kiss & ride’ op de parkeerplaats.
  • Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand.
    Na overleg met en met toestemming van het bestuur vinden trainingen van seniorenteams doorgang met inachtneming van de algemeen geldende richtlijnen. Er worden/zijn afspraken gemaakt over de tijdstippen en de trainingsvormen.

Deze regels vervangen het eerdere protocol. Aanvullende, actuele informatie kun je vinden via de link van de KNVB.

Het bestuur van VV Wijthmen