VOORAANKONDIGING TEAMINDELING SEIZOEN 2020 - 2021

5 juni 2021 20:00

Beste jeugdleden en ouders,

Via dit bericht willen wij jullie even op de hoogte brengen van de stand van zaken betreffende de nieuwe elftalindeling voor het seizoen 2020 – 2021.

Deze indeling voor het aankomende seizoen is zoals elk jaar een behoorlijke puzzel.

Dit jaar is de puzzel echter nog lastiger omdat wij met name bij de JO19, JO17 en JO15 een dusdanig aantal spelers hebben,  dat we eigenlijk teveel spelers hebben voor 3 teams, en helaas te weinig voor 4 teams.

Maar omdat er voor deze leeftijdsgroepen nog ontwikkelingen gaande zijn, hebben wij nog steeds de hoop dat we toch 4 teams kunnen maken.

Daarom hebben wij als Jeugdbestuur, in afwachting van die ontwikkelingen, besloten om de bekendmaking van de teamindeling nog even uit te stellen.

Ons streven is om dit uiterlijk eind juni 2021 op de sites van beide verenigingen te kunnen plaatsen.

Mocht dit eerder kunnen, dan zullen wij dit uiteraard niet nalaten.

Wij hopen op jullie begrip.

Jeugdbestuur JCHW