Sven Pazie Hoofd Jeugdopleidingen voor JCHW

Gisteren, 27 september 21:00  De besturen van VV Hoonhorst en VV Wijthmen zijn blij dat Sven Pazie onze Hoofd Jeugdopleidingen voor JCHW wordt. De aanstelling van een Hoofd Jeugdopleidingen is na overleg met de jeugdcommissie van JCHW gedaan. Sven heeft als belangrijke taak om de gehele jeugdopleiding op voetbalgebied te verbeteren. Te denken valt hierbij aan opbouw van trainingen, ondersteuning en begeleiden van trainers en jeugdleiders en neerzetten en uitvoeren van het technisch jeugdplan. De functie van Hoofd Jeugdopleiding is voor de langere termijn. meer »

De kop is d'r af met slordig gelijkspel

Gisteren, 27 september 11:15  De kop is d'r af voor het eerste elftal, dat de nieuwe competitie begon met een gelijkspel. Op de uitslag (1-1) bij Noord Veluwe Boys viel weinig af te dingen.meer »

Over links in Epe

19 september 12:30  Wat halverwege een gemakkelijk middagje leek te worden, werd een mager gelijkspelletje. De laatste bekerwedstrijd, tegen EZC'84, eindigde in 2-2. Hoofdconclusie: de grote vorm is er nog niet bij het eerste elftal.meer »

v.v. Wijthmen en JCHW doen mee met Voetbalpassie bij Albert Heijn!

13 september 21:15  Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!meer »

Ook Hattem te sterk voor beker

12 september 21:45  Het eerste elftal verloor ook de tweede krachtmeting voor de beker tegen een derdeklasser met pretenties. Na Nieuwleusen (0-3) was Hattem te sterk. De Veluwse club met een roemrijk verleden in het amateurvoetbal wist het verschil in nog duidelijker cijfers uit te drukken: 0-5.meer »

Thijs Hülsmann man van de wedstrijd