Home - vv Wijthmen

Toernooi JO10-1 voor partnerclubs van PEC Zwolle

30 januari 18:45  Op woensdagmiddag 18 januari werd door PEC Zwolle een toernooi georganiseerd voor JO10-1 teams. Dit toernooi vond plaats bij Go Ahead Kampen en FC Meppel. VCHW JO10-1 mocht als enige 2e klasser aantreden in Kampen. De overige teams kwamen allen uit in de hoofdklasse of 1e klasse. meer »

Sander Zuidema nieuwe trainer voetbalvereniging Wijthmen

27 januari 18:00  Sander Zuidema wordt met ingang van het nieuwe seizoen 2023-2024 de nieuwe hoofdtrainer van voetbalvereniging Wijthmen. meer »

Als tiende de winterstop in

11 december 13:45  Het eerste elftal verloor de laatste wedstrijd voor de winterstop. Het na een zwakke competitiestart goed op dreef gekomen Ulu Spor was met 2-0 te sterk. De nieuwe vijfde klasse lijkt onafwendbaar voor het nieuwe seizoen. Al zijn Wijthmeners geen opgevers. meer »

Koud puntje

4 december 20:30  Het eerste elftal bleef doorgaan met het sprokkelen van punten. Tegen het hoog geklasseerde Reaal Dronten werd het derde gelijkspel op rij gevierd: 0-0.meer »

Nul-nul voor Wijthmen

27 november 19:45  Twee trouwe supporters van het eerste elftal trokken hun opgeluchte conclusie nog langs de lijn: ‘Nul-nul voor Wijthmen’. De beide mannen hadden in één adem kunnen toevoegen, dat de uitslag tot stand kwam met dank aan hun gevierde doelman.meer »

Welkom punt

20 november 11:15  Het eerste elftal bevocht een nieuwe nederlaag met succes in Wilsum. Het werd 1-1 na een wedstrijd met matig voetbal, maar veel strijd. Het punt was een welkom, maar ook wel een terecht resultaat voor de roodwitten.meer »