Datum

3 oktober 2015 15:15

Accommodatie

Onbekend

Hoe een wedstrijd kan kantelen door een scheidsrechter en bepaalde spelers bleek gisteren wel weer eens op sportpark de Vennen in Kampen.
Na de late aanvang (15.15) werd er gerust met een 0-1 voorsprong , door een prachtig doelpunt van onze gelegenheids rechtsbuiten Tom Grolleman.
Hij verschalkte de keeper met een (bewust?) prachtige boogbal.
Na de rust stond er bij de gastheren een volledige andere voorhoede.(andere velden?)
En als dan ook nog de scheidsrechter een duit in het zakje gaat doen, dan word het gewoon weer een lastig verhaal.
Na het wegsturen van onze aanvoerder (MvG) , die notabene zelf nog word nagetrapt gaat het helemaal mis.
In deze 10 minuten word er 2× gescoord en vanaf dat moment vergeet de man in het zwart om meerdere gele kaarten uit te delen aan de Kampenaren.
Vervolgens word er nog een keer gescoord door de meest irritante speler zelf en dit betekent wederom met lege handen terug naar Wijthmen.
Kortom; Kampen en IJsselmuiden uit blijft een lastig verhaal.