Datum

17 oktober 2015 14:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag was de instelling " niks te verliezen!". Door de vele blessures binnen de selectie moest er het nodige worden omgezet. Vanaf minuut 1 werd er prima druk gezet en de tegenstander wist hier moeilijk mee om te gaan. WVF werd gedwongen tot fouten en dit resulteerde in een prima doelpunt van Bas Hulsmann 1-0. Kansen kwamen er in overvloed, maar zelfs een penalty werd om zeep geholpen. (Bas!) Geheel tegen de verhouding in werd het op slag van rust toch 1-1 uit een weggeven corner. In de rust waren we niet tevreden en iedereen voelde dat er meer inzat. Thom Hulsmann maakte het mooiste doelpunt van de middag door de kieper met lob van zo'n 20 meter te verschalken 2-1! WVF ging op zoek, maar in de omschakeling werd het zelfs 3-1 na een mooie volley van Robin van de Berg. Opgeven deden de Westenholtenaren niet en de spits van hun deed echter nog wat terug 3-2. Met nog zo'n 20 minuten op de klok was het af en toe  kunst en vliegwerk. Maar de overwinning was uiteindelijk terecht. Het was een mooie middag tegen een prima en leuke tegenstander. De eerste 3 punten zijn bijgeschreven. Volgende week de bekerkraker in en tegen OZC Ommen, betreft de 4e bekerronde. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar en hopen dan ook op veel publiek!