Team-informatie - VV Wijthmen

Sponsors

Team-informatie

 

De mini-teams trainen samen en kunnen meespelen in een Sallandse competitie. Kleine verenigingen kunnen op die manier de allerkleinsten op een speelse manier met voetbal kennis laten maken. Er worden in een half seizoen een aantal zaterdagen een 'toernooitje' gespeeld, met gemiddeld 3 wedstrijden van 12 minuten. Plezier staat voorop en er worden geen standen bijgehouden. Mocht een wedstrijd afgelast worden vanwege de weersomstandigheden, dan wordt deze ook niet meer ingehaald.

Enkele jaren geleden is er door Caroline Eenkhoorn een prachtige foto-reportage van een training gemaakt. Deze is te zien in het webalbum door onderstaande link te kopieëren.

https://photos.google.com/share/AF1QipN5FWvuS1L7NhxxDBwzu6fyg6qs6TARjfYCSHzjV8QEA1V6K-Dfd299wzfOAZjj3w?key=M3hLVXRIbldUZE1keURiYVpJNzhsR3kyai1lSUdR

De min's trainen dit jaar op woensdag van 18.00 tot 19.00 uur in Hoonhorst. De 'thuiswedstrijden' zullen in Wijthmen plaats vinden, maar data nog niet bekend. Wanneer dat wel is, zal het op de website vermeld worden. 

Interesse om een keer te kijken of mee te trainen? Neem contact op met iemand van het bestuur. 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!